Täysin uudistunut Feedbackly julkaistaan 8. marraskuuta

Share This Post

 

Olemme koko Feedbacklyn tiimin kanssa erittäin innoissamme kun saamme ilmoittaa, että täysin uudistunut Feedbacklyn taustahallinta julkaistaan 8. marraskuuta. Olemme työstäneet tätä projektia jo yli vuoden, joten olemme erittäin innoissamme kun voimme tarkemmin kertoa mitä kaikkea uudelta Feedbacklyltä voi odottaa. 

Tuotekehitystiimimme on täysin uudelleenrakentanut Feedbacklyn uudelle ohjelmistoalustalle. Tämä tarkoittaa, että uusi Feedbacklyn taustahallinta on nopeampi, responsiivisempi, ja vakaampi kuin koskaan aikaisemmin.

Myös käyttöliittymäsuunnittelun näkökulmasta uusi taustahallinta on kehittynyt entistä paremmaksi. Ei pelkästään visuaalisesta näkökulmasta, mutta myös työskentelyn näkökulmasta. Meille oli erityisen tärkeää säilyttää Feedbacklyn helppokäyttöisyys samalla kun kehitimme ja optimoimme työskentelyä uudelle tasolle. Lyhyesti koottuna, uudessa tuotteessa on mahdollista:

  • Kyselyiden julkaiseminen nopeammin ja helpommin
  • Johtopäätösten tekemisen analytiikasta entistä yksinkertaisemmin
  • Rakentaa ja mitata asiakaspolkuja 

 

Feedbacklyn tuotteen uusi muotoilu. Tässä kuvattuna Analytiikka-näkymä, joka näyttää palautetiedot kysymyskohtaisesti.
Feedbacklyn tuotteen uusi muotoilu. Tässä kuvattuna Analytiikka-näkymä, joka näyttää palautetiedot kysymyskohtaisesti.

Uusi ja parempi tapa seurata asiakaskokemuksen KPI-mittareita

Feedbacklyn Yhteenveto-sivu on aina ollut oletussivu, josta pääset näkemään tärkeimmät asiakaskokemuksen KPI-mittarit. Yhteenveto-sivua on päivitetty uuteen tuotteeseen ja se tulee jatkossa sisältämään myös vastausmäärä-, yleistyytyväisyys- ja NPS-kuvaajat. Lisäksi tietoa voi suodattaa erikseen jokaisesta kyselystä. Tärkeimpien mittarien alla on kuvattuna lista mittauspisteiden sijoituksista, joka näyttää mittauspisteet järjestyksessä niiden suoriutumisen perusteella. Listauksesta voi tarkastella keskityytyväisyyttä, vastausmääriä ja NPS-lukuja eri mittauspisteissä sekä kehityksen vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

 

Yhteenveto -sivu

Käyttäjähallinta

Käyttäjähallinta on muuttunut radikaalisti. Uuden tuotteen myötä organisaatio voidaan rakentaa uudella tavalla hierarkiseksi. Uusia käyttäjiä kutsutaan suoraan ennalta määriteltyihin tiimeihin. Uusille käyttäjille voidaan antaa eri oikeuksia eri roolien mukaan.

Alla on listattuna eri roolit, joita käyttäjillä voi olla:

  • Katselija: Voi katsella vastauksia, joita on kerätty eri mittauspisteistä, jotka kuuluvat käyttäjän tiimiin. Kyselyitä voi vain tarkastella, mutta niitä ei voi julkaista mittauspisteissä.
  • Muokkaaja: Muokkaajalla on samat oikeudet kuin katselijalla. Muokkaaja voi kuitenkin lisäksi luoda uusia mittauspisteitä, verkkosivuliitännäisiä, sähköpostilistoja jne. Muokkaaja voi myös luoda kyselyitä ja julkaista niitä mittauspisteissä. 
  • Ylläpitäjä: Muokkaajan oikeuksien lisäksi, ylläpitäjä-käyttäjät voivat kutsua muita käyttäjiä tiimeihin ja muokata heidän rooleja. Ylläpitäjä-käyttäjä voi muokata organisaatiorakennetta (vain alaspäin siitä tiimistä, jossa he ovat ylläpitäjinä). 

 

Luo organisaatiorakenteesi ja määritä käyttäjät luotuihin tiimeihin.

Kyselyiden luonti ja julkaiseminen

Kyselyiden luontia on parannettu, jotta käyttäjähallinta olisi entistä parempaa. Kyselyä luodessa, voit valita tiimin organisaatiosta mihin kyseisen kysely luodaan. Kyselyitä voi myös halutessaan luokitella tunnisteilla. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi tarkastella kyselyitä, joihin tietyt tunnisteet on lisätty. Lisäksi uudessa tuotteessa on parannettu ajastettujen kyselyiden näkymää.

 

Uusi kyselyiden hallinta -näkymä
Uusi kyselyiden hallinta -näkymä

 

 

Kyselykohtainen ja kehittyneempi analytiikka

Analytiikka-näkymässä on enemmän vaihtoehtoja kuin ennen. Käyttäjä valitsee aikajakson, kyselyn, mittauspisteet ja metadatan, joita haluat analysoida. Tämän jälkeen kyselyiden tulokset aukevat kysymyskohtaisesti pienemmissä palkeissa, joista näkee kysymyksen tärkeimmät tiedot. Tämän jälkeen käyttäjä voi laajentaa palkkeja tarkastellakseen kyselyiden vastauksia entistä tarkemmin. Käyttäjä voi lisäksi viedä tulokset täysin uusittuun pdf-tiedostoon, sekä vastauslistan Excel tai CSV-muodossa. Kaikista tulosnäkymistä voi tehdä julkisen linkin, jota jakaa organisaation sisällä.

Kyselyiden näkymät avautuvat kyselypalkkeihin, jotka voi laajentaa tarkempien tietojen tarkastelemiseksi.

 

 

Asiakaspolun rakentaminen ja analytiikka

Epäilemättä suurin ominaisuus uudistuvassa Feedbacklyn tuotteessa on asiakaspolun analytiikka ja mahdollisuus luoda asiakaspolkuja. Tämä täysin uusi työkalu mahdollistaa dynaamisten asiakaspolkujen luomisen jokaisesta liiketoiminta-alueesta. Voit määritellä asiakaspolun eri vaiheet haluamallasi tavalla ja asettaa jokaiselle vaiheelle omat KPI-mittarit. Voit luoda (ja niin me myös suosittelemme!) asiakaspolkumalleja eri liiketoiminta-alueillesi. Myös data, jonka keräät päivittyy automaattisesti, mikä tarkoittaa, että kun palautedataa kerääntyy, asiakaspolustasi tulee entistä tarkempi.

 

Asiakaspolku-työkalu on paras tapa saada 360°-näkymä organisaatiosi asiakaskokemussuoriutumisesta.

 

Kehittynyt verkkosivuintegraatio

Uudessa Feedbacklyn tuotteessa käyttäjä pystyy paremmin kontrolloimaan kenelle verkkosivukysely näytetään. Lisäksi, verkkosivuintegraation asennus on entistä yksinkertaisempaa. Ei siis enää useiden koodipätkien lisäämistä jokaiselle kyselylle vaan kaikki hoituu sivustoon laitettavalla koodilla joko Google Tag Managerin kautta tai suoraan lähdekoodiin upottamalla.

 

Saat käyttöösi markkinoiden tarkimmat kohdistamistyökalut ja mahdollisuudet.

Uudet näkymät sähköposti- ja tekstiviestikyselyille

Ymmärsimme, että sähköposti- ja tekstiviestikyselyiden lähettäminen ei toimi vastaavasti kuin muissa mittauspisteissä. Tämä johtuu niiden luonteesta, sillä kun viestit on lähetetty, niiden sisältöä ei voi enää jälkikäteen muokata. Tästä johtuen loimme täysin uuden “kampanjatyylisen” työskentelytavan sähköposti- ja tekstiviestikyselyille. Nyt voit ladata yhteystiedot CSV- tiedostojen lisäksi Excel-tiedostoilla poistumatta näkymästä, muokata viestien ulkonäköä, ja upottaa personoitua sisältöä viestiin. Tärkeimpänä asiana voit tarkastella toimitus-, avaus- ja vastausprosentteja kaikista aiemmin lähetetyistä kampanjoista, jotta pystyt optimoimaan konversion jatkossa.

 

Uusi työkalu sähköpostikampanjoita varten.

 

Mikäli jokin asia jäi vielä askaruttamaan, ole yhteydessä tiimiimme joko chatin välityksellä tai täältä!

Terveisin,

Feedbacklyn tiimi

Subscribe to our blog newsletter

Get updates, free ebooks, templates, webinars, and learn from the best

Back to the blog main page

More To Explore

role of emotions in B2B

The Growing Role of Emotions in the B2B Landscape

Conventionally, B2B relations are viewed purely as rational interactions between business entities because partnerships are primarily formed considering performance-related data and cost-benefit analysis. For this

Ready to boost your Customer Experience?

We have helped 400+ businesses worldwide keep their customers happy. We can deliver your business results to smile about, too.

© 2022