Feedbackly accessibility report

Feedbackly Accessability report (For Finland)

Tervetuloa, tämä on organisaation Feedbackly Oy saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua survey.feedbackly.com ja on laadittu / päivitetty 14.10.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain

Ei saavutettava sisältö

3. Verkkosivusto ei ole vielä osin vaatimusten mukainen

2. Kohtuuton rasite

Yksittäinen kohta ohjelmistossa, jossa valintaa ei voi perua on hymiökysymyksen osalta, jossa ei ole mahdollista perua tehtyä valintaa. Tämä on korjattu siten, että toisessa kysysmystyypissä voidaan käyttää valintaa, joka voidaan muuttaa. Tämä korjaa ohjelmiston saavutettavuusongelman.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja niin pääsemme korjaamaan sen!

Verkkolomakkeella

https://fbly.io/l/7zd25c

Sähköpostilla

info@feedbackly.com

Raportointi ja kysymykset

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi