Feedbackly accessibility report

Finland

Tervetuloa, tämä on organisaation Feedbackly Oy saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua survey.feedbackly.com ja on laadittu / päivitetty 1.6.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio

Digipalvelun saavutettavuuden tila: Palvelu täyttää digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain (306/2019) 7.1 §:ssä tarkoitetut saavutettavuusvaatimukset WCAG 2.1 –ohjeistuksen AA-tason kriteerit ja sen vaatimukset huomioiden ohjelmiston käyttötarkoituksen.

Palvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset pääsosin ja tarpeellisella tasolla palvelun toiminnan ja lain määrittämien vaatimusten kannalta.

Ei saavutettava sisältö:

1. Kohtuuton rasite

Yksittäinen kohta ohjelmistossa, jossa valintaa ei voi perua hymiökysymystyypin osalta. Tämä on korjattu siten, että toisessa kysysmystyypissä voidaan käyttää valintaa, joka voidaan muuttaa. Tämä korjaa ohjelmiston saavutettavuusongelman.

Päivitys 1.1.2021: Epäkohta korjattu ja järjestelmä täyttää digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain (306/2019) 7.1 §:ssä tarkoitetut saavutettavuusvaatimukset WCAG 2.1 –ohjeistuksen AA-tason kriteerien mukaisesti.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja niin pääsemme korjaamaan sen.

Verkkolomakkeella:

https://fbly.io/l/7zd25c

Sähköpostilla:

info@feedbackly.com

Raportointi ja kysymykset

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi